Набагато простіше, ніж чебуреки. Смакота з тонкого лаваша і м’ясної начинки

Можна готувати хоч кожен день

Чебуреки люблять усі, але на їх приготування потрібно витратити чимало часу. А от якщо взяти лаваш і заповнити фаршем, вийде теж смачно. Натомість усе готується дуже швидко.

Інгредієнти:

  • 2 листи – лаваша;
  • 300 г – м’ясного фаршу;
  • 150 г – грибів;
  • 2 – помідори;
  • 3 – яйця;
  • 3 ст.лож. – сметани;
  • 20 г – зелені;
  • 2 зубці – часнику;
  • 5 ст.лож. – олії;
  • 0,3 ч.лож. – меленого чорного перцю;
  • 0,5 ч.лож. – солі.

Начинку викладайте на край квадрата

Обсмажте фарш до готовності. Гриби дрібненько наріжте і теж обсмажте на пательні.

Яйця відваріть, почистьте і наріжте дрібними кубиками.

Помідори теж наріжте дрібними кубиками. Зелень наріжте, а часник вичавіть через прес.

Загортайте рулетом

Складіть усі підготовлені продукти в одну миску, посоліть, поперчіть, додайте сметану і ретельно перемішайте. Тонкий лаваш наріжте на квадрати, викладайте на квадрат начинку і загортайте рулетиком.

Обсмажте рулети на пательні, розігрівши олію, з обох боків до золотавої скоринки. Викладіть готові вироби на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Після цього перекладіть на блюдо. Гаряча закуска готова.

Такі наїдки можна вживати дома і зручно брати з собою на прогулянку в парк чи ліс.

Начинку завжди можете підкорегувати в залежності від наявності продуктів у холодильнику, додавши, наприклад, шинку, сир, огірки, солодкий перець тощо.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook