Набагато простіше, ніж чебуреки. Смакота з тонкого лаваша і м’ясної начинки
Можна готувати хоч кожен день
Чебуреки люблять усі, але на їх приготування потрібно витратити чимало часу. А от якщо взяти лаваш і заповнити фаршем, вийде теж смачно. Натомість усе готується дуже швидко.
Інгредієнти:
- 2 листи – лаваша;
- 300 г – м’ясного фаршу;
- 150 г – грибів;
- 2 – помідори;
- 3 – яйця;
- 3 ст.лож. – сметани;
- 20 г – зелені;
- 2 зубці – часнику;
- 5 ст.лож. – олії;
- 0,3 ч.лож. – меленого чорного перцю;
- 0,5 ч.лож. – солі.
Начинку викладайте на край квадрата
Обсмажте фарш до готовності. Гриби дрібненько наріжте і теж обсмажте на пательні.
Яйця відваріть, почистьте і наріжте дрібними кубиками.
Помідори теж наріжте дрібними кубиками. Зелень наріжте, а часник вичавіть через прес.
Загортайте рулетом
Складіть усі підготовлені продукти в одну миску, посоліть, поперчіть, додайте сметану і ретельно перемішайте. Тонкий лаваш наріжте на квадрати, викладайте на квадрат начинку і загортайте рулетиком.
Обсмажте рулети на пательні, розігрівши олію, з обох боків до золотавої скоринки. Викладіть готові вироби на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Після цього перекладіть на блюдо. Гаряча закуска готова.
Такі наїдки можна вживати дома і зручно брати з собою на прогулянку в парк чи ліс.
Начинку завжди можете підкорегувати в залежності від наявності продуктів у холодильнику, додавши, наприклад, шинку, сир, огірки, солодкий перець тощо.
Джерело: odnaminyta
Радіо Трек: НОВИНИ