На Рівненщині зросло виробництво м'яса, молока та яєць

За перші шість місяців року в області на забій продали майже 40 тисяч тонн тварин

Це на 1,5% більше, ніж за аналогічний період торік. Майже 72% проданого було виробено у господарствах населення. 

Також за півроку на Рівненщині було вироблено майже 217 тисяч тонн молока - на 1,6% більше, ніж у першому півріччі 2016 року (з цього обсягу понад 81% було вироблено у господарствах населення). 

З січня по червень включно в області виробили майже 330 мільйонів штук яєць - майже на 13% більше, ніж за аналогічний період торік (у господарствах населення їх виробили майже 60%).

У сільськогосподарських підприємствах (крім малих) обсяги виробництва м’яса зросли на 5,7%, молока – на 11,1%, яєць – на 38%.

За інформацією Головного управління статистики у Рівненській області. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook