На Рівненщині відновлюють розбиті дороги (ФОТО)

На понад двох десятках вулиць уже завершили роботи

Капремонт доріг нині проводять у трьох десятках населених пунктів Рівненщини. Загалом до кінця року планують відремонтувати майже сотню місцевих доріг.

За словами начальника управління дорожнього господарства при департаменті будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталія Кардаша, роботи йдуть за графіком:

На цьому тижні розпочнемо ремонт ще на 25-ти об’єктах, де тривають підготовчі роботи. Також днями департамент підписав договори на дев’ять доріг у Радивилівському, Здолбунівському районах та у Березному.

Він нагадав, що цьогоріч для Рівненщини на дороги передбачили 281 млн грн. Кошти розподілили рівномірно - відповідно до протяжності дорожнього полотна.

У найбільш оперативних районах роботи уже завершують. Це, зокрема, Костопільский, Радивилівський, Рівненський, Сарненський, Володимирецький, Дубровицький та Здолбунівський райони.

До слова, нині в області працює 22 будівельні організації. Серед них є підрядники з Києва, Житомира, Хмельницького та Львова.

Згідно з новими вимогами, ці дороги повинні прослужити щонайменше 10 років. Якщо ж асфальт зіпсується раніше - підрядники змушені будуть виправляти недоліки за власні кошти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook