На Рівненщині стартує новий фестиваль

Фестиваль під назвою «Поліське коло» дозволить зібратися прихильникам активного відпочинку

Проходитиме подія з 13 по 15 травня на березі річки Горинь, поблизу с. Олександрія. Фестиваль включає в себе не лише розважальну, але й змагальну частину. До участі в різних конкурсах можуть долучитися всі охочі.

Команди будуть розділені на три вікові категорії: 14-17 років, 18-45 років та 46 років та старші. Цільовою аудиторією фестивалю, за словами організаторів, є не лише професійні туристи, а й люди, які не мають спеціальної підготовки чи досвіду, але бажають долучитися до активного дозвілля. Як зазначає голова Рівненської обласної молодіжної організації «Фонд молодіжних ініціатив «Крила», що ні вік, ні рівень підготовки не є перешкодою для успішної участі в змаганнях:

В минулому році в нас була ветеранська команда, тобто люди старше 45-ти років, яким так само цікаво продовжувати своє життя в відпочинку

Серед елементів змагання, в яких братимуть участь команди, будуть «Орієнтування і топографія», «Смуга перешкод», «Велотуризм», «Водний слалом» та фотоконкурс. Зокрема про інші родзинки «Поліського кола» далі говорить голова Рівненського міського клубу туристів «Обрій» Іван Оліферук:

Ми плануємо ряд цікавих заходів, які зазвичай проводилися в нас раніше на фестивалях, на зльотах. Це і виконання пісень (ми хочемо поєднати туристичну, повстанську і пластунську), і загальна ватра. Також будуть майстер-класи, на яких будуть вчити, як утилізувати пляшки та скло. І багато інших гарних заходів

Зараз для участі в фестивалі вже подали свої заявки 20 команд. Проте, як очікують організатори, більшість команд заявлять про себе безпосередньо в день прибуття. Подія є відкритою і для всіх охочих просто приєднатися до компанії відпочивальників та побути на лоні природи.

Учасники фестивалю будуть забезпечені всіма необхідними для комфортного відпочинку речами: туалетами, місцями для переодягання, водою, дровами та лікарською допомогою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook