На Рівненщині шукають водія, який гримнув дверима перед АТОвцем

Військовик намагався наздогнати транспорт на милицях

Голова правління благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева розмістила на своїй сторінці у Facebook історію, яка сколихнула мережу. Вона стала свідком разючої несправедливості.

Чоловік у військовій формі був на милицях, адже близько 3 місяців тому у зоні ООС отримав поранення внаслідок снайперського пострілу. Він проживає у сусідній області, а на Рівненщину приїхав до свого капелана.

 

У Здовбиці вони з дружиною саме намагалися встигнути на маршрутку, яка рухалася з Мізоцького напрямку до Рівного. Побачивши потрібний транспорт, жінка кинулася на зупинку, а чоловік на милицях її наздоганяв. Проте, за два метри від жінки, водій маршрутки зачинив двері й поїхав геть, полишивши цю пару на зупинці.


Мар’яна Рева закликає знайти цього водія і пояснити йому, що так із захисниками чинити не можна.

У коментарях під цим дописом рівняни припускають, що водій усвідомлюючи, що це пільгова категорія пасажирів, свідомо поїхав раніше.

Інцидент стався у п’ятницю, 27 вересня, близько 10:30. Йдеться про маршрутку білого кольору з синіми смугами.
 

Яке продовження отримає ця історія, поки що невідомо. Втім, можна припустити, що не залишиться без уваги начальника обласного управління транспорту та інфраструктури Федора Місюри. Нагадаємо, він колишній АТОвець і нещодавно сам у військовій формі перевіряв, наскільки охоче водії приміських маршруток зупиняються на дорозі, аби взяти військових пасажирів. Про це можете дізнатися більше тут.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook