На кордоні з Білоруссю зростає можливість провокацій: Невтішні прогнози з Генштабу (ВІДЕО)

Закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги

Завершується 124 доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по цивільних об’єктах на території України.

Сьогодні у Кременчуці Полтавської області російська ракета влучила в торговий центр, де перебували мирні цивільні люди. Кількість жертв наразі невідома. Тривають рятувальні заходи. Про це ми писали тут: Страшна трагедія в Кременчуці: Ворог ударив по ТЦ, де було 1000 дорослих та дітей (ВІДЕО)

Зростає небезпека і на північному заході країни, який межує з Білоруссю, повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Олександр Штупун:

- На Волинському та Поліському напрямках не виключається проведення демонстративних і провокаційних дій з боку підрозділів збройних сил республіки білорусь в прикордонних з Україною районах, а також посилення ведення розвідки для уточнення позицій та характеру діяльності наших військ.

 

Очікується продовження авіаційних та ракетних ударів з території та повітряного простору республіки білорусь.

 

Вкотре закликаємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Наші підрозділи ЗСУ продовжують успішні виконання ракетно-артилерійських вогневих завдань на визначених напрямках та завдають окупантам втрат у ближніх боях.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook