Відома журналістка зворушливо розповіла про пожежника із Сарн, якого забрала безжальна хвороба (ФОТО)

Анатолію Оверчуку було лише 28 років

Сарненський пожежник Анатолій Оверчук понад три місяці боровся з аплазією кісткового мозку.

Однак днями його серце перестало битися.

Рівненська журналістка (кореспондент «1+1») Анна Махно на своїй сторінці у Facebook розповіла, що познайомилася з Анатолієм Оверчуком ще влітку, однак заочно була знайома з ним давно:

- Ми з Толею познайомилися влітку. Він тоді вже був у лікарні. Не показував жодним чином, що йому зле. Лише руки, які від крапельниць стали синьо-фіолетові, німо видавали реальність.

 

Та як виявилося з молодою сім’єю Оверчуків насправді знайомство відбулося раніше. Заочно. Якось мене пригостили короваєм з весілля. Згодом я дізналася, що то весільний коровай Толі та Тані. Інколи не можна усвідомити як життя переплітає події та людей….

- Анатолій. Він здобував перемоги над пожежами, мав досягнення у спорті, «завоював» найкращу для себе дружину, яка подарувала чудового синочка. Однак з’явилася вона. Безжальна хвороба. Він боровся. Боровся щосили. Та на жаль недуга виявилася сильнішою.

Анна Махно також написала, що про Анатолія Оверчука говорять як про люблячого сім'янина, справедливого колегу та мужнього рятувальника.    

Молодого пожежника поховали напередодні у Сарнах. Попрощатися з ним прийшли сотні людей.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook