Ми їмо це майже щодня: продукти, які викликають алергію (СПИСОК)

Будьте обережними

Алергію можуть викликати навіть корисні продукти.

Алергія –  це хронічне захворювання, викликане небажаною та несподіваною реакцією імунної системи на дію речовин, які часто не завдають шкоди людині.

Її можуть викликати навіть ті продукти, які ми їмо майже щодня.

У дітей алергію найчастіше викликають:

шоколад;

 

білок яйця;

 

коров'яче молоко;

 

куряче м'ясо;

 

яловичина;

 

бобові культури;

 

крупи, що містять глютен.

А от у дорослих алергія часто проявляється завдяки неправильному режиму харчування, частих або навпаки рідких приймань їжі, що призводить до розладу секреції шлунка, запальних процесів шлунково-кишкового тракту.

Найчастіше горіхи, риба і морепродукти в більш зрілому віці можуть викликати неоднозначну реакцію організму.

 

Навіть броколі можуть викликати бурхливу реакцію організму.

Цей продукт містить колосальну кількість вітамінів, мінералів, біологічно активних речовин, які знижують ризик онкології, причому дуже серйозно.

При цьому цей овоч найкраще вживати в сирому вигляді, інакше алергії не минути.

За повідомленням РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook