Можна їсти й у піст! Дуже смачний шоколадний торт (РЕЦЕПТ)
Готувати дуже легко
борошно – 3 склянки;
цукор – 2 склянки;
сіль – 0.5 ч.л;
олія без запаху, половина склянки;
какао – половина склянки;
розпушувач – 10 г або сода, 2 ч.л, гашена оцтом;
вода – 1.5 склянки.
сік фруктовий – 500-600 мл;
манна крупа – 3 ст.л.
какао – 3 ст.л;
цукор – 2 ст.л;
борошно – 1 ст.л;
олія – 1 ст.л;
молоко або вода – 200-250 мл.
Борошно змішати з сіллю, какао, цукром, розпушувачем або содою. Наливаємо воду, перемішуємо, вливаємо олію і вимішуємо тісто. Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт 40-50 хвилин. Охолоджуємо на решітці.
Для крему беріть сироп або сік будь-який, бажано, щоб він був густим. Змішуємо з цукром (якщо сік не солодкий) і манною крупою, варимо на повільному вогні до густоти, охолоджуємо і збиваємо міксером.
Для глазурі змішуємо всі інгредієнти і варимо на повільному вогні до густого стану. Бісквіт ріжемо на 2-3 коржі, змащуємо кремом, формуємо торт. Зверху поливаємо глазур’ю.
Залишаємо просочитися на пару годин.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ