Можна зберігати 8 років: Де покласти цукор, аби він не затвердів
Є важливі особливості зберігання
Часто люди купують продукти про запас, але через неправильне зберігання вони псуються.
Цукор — один з найпоширеніших продуктів. Зберігати його просто, ба більше - він може пролежати близько десятка років. Треба тільки дотримуватися правильної вологості повітря.
Як правильно зберігати цукор
- фасований цукор необхідно пересипати в скляні або пластикові місткості з герметичною кришкою;
- оптимальна температура від 12 до 22 градусів;
- Ідеальне місце зберігання – темна шафа або суха комора;
- Продукти з різким запахом краще зберігати якомога далі від цукру;
- Рівень вологості не повинен перевищувати 70%, інакше цукор може затвердіти;
- Цукор-рафінад може витримати вологість до 75%, але не більше.
Порада! Щоб цукор не затвердів, необхідно періодично його перемішувати або струшувати посуд, в якому він зберігається.
Джерело: jak.koshachek
Радіо Трек: НОВИНИ