Можна зберігати 8 років: Де покласти цукор, аби він не затвердів

Є важливі особливості зберігання

Часто люди купують продукти про запас, але через неправильне зберігання вони псуються.

Цукор — один з найпоширеніших продуктів. Зберігати його просто, ба більше - він може пролежати близько десятка років. Треба тільки дотримуватися правильної вологості повітря.

Як правильно зберігати цукор

  • фасований цукор необхідно пересипати в скляні або пластикові місткості з герметичною кришкою;
  • оптимальна температура від 12 до 22 градусів;
  • Ідеальне місце зберігання – темна шафа або суха комора;
  • Продукти з різким запахом краще зберігати якомога далі від цукру;
  • Рівень вологості не повинен перевищувати 70%, інакше цукор може затвердіти;
  • Цукор-рафінад може витримати вологість до 75%, але не більше.

Порада! Щоб цукор не затвердів, необхідно періодично його перемішувати або струшувати посуд, в якому він зберігається.

Джерело: jak.koshachek

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook