Можна їсти на сніданок, обід і вечерю! Курячі деруни, яких точно не пробували

Курячі деруни з фаршу та овочів

Рецепт незвичайної страви під назвою Курдеруни. Це невеликі котлети, смажені у сковороді. Готуються вони з курячого фаршу та овочів — картоплі, моркви та цибулі.

Котлети виходять дуже соковитими та м’якими, а також дуже корисними, пише gospodynka.

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 400 г
  • Морква - 1 шт
  • Картопля - 2-3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Рослинна олія - 50 г
  • Сіль, перець – на смак

Куряче філе перекрутіть через м’ясорубку або подрібніть блендером на однорідний фарш.

Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до м’ясного фаршу.

Картоплю і цибулю натріть на великій тертці, також помістіть у місткість з фаршем.

Вбийте яйце, влийте молоко, додайте сіль і мелений перець на смак.

Усі компоненти ретельно перемішайте, отримуючи однорідну масу.

На вогонь встановіть сковороду, влийте кілька ложок олії, розігрійте. За допомогою столової ложки покладіть тісто в гарячу олію. Смажте котлети на середньому вогні з двох боків до придбання рум’яної скоринки. Сковорідку накрийте кришкою.

Після смаження котлети перекладіть у жароміцну форму, прикрийте фольгою. Завантажте форму зі вмістом у розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте котлети наступні 15 хвилин, доводячи їх до готовності. Замість духовки котлети можна пропарити в каструлі на плиті.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook