Можна їсти на сніданок, обід і вечерю! Курячі деруни, яких точно не пробували
Курячі деруни з фаршу та овочів
Рецепт незвичайної страви під назвою Курдеруни. Це невеликі котлети, смажені у сковороді. Готуються вони з курячого фаршу та овочів — картоплі, моркви та цибулі.
Котлети виходять дуже соковитими та м’якими, а також дуже корисними, пише gospodynka.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 400 г
- Морква - 1 шт
- Картопля - 2-3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Молоко - 100 мл
- Рослинна олія - 50 г
- Сіль, перець – на смак
Куряче філе перекрутіть через м’ясорубку або подрібніть блендером на однорідний фарш.
Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до м’ясного фаршу.
Картоплю і цибулю натріть на великій тертці, також помістіть у місткість з фаршем.
Вбийте яйце, влийте молоко, додайте сіль і мелений перець на смак.
Усі компоненти ретельно перемішайте, отримуючи однорідну масу.
На вогонь встановіть сковороду, влийте кілька ложок олії, розігрійте. За допомогою столової ложки покладіть тісто в гарячу олію. Смажте котлети на середньому вогні з двох боків до придбання рум’яної скоринки. Сковорідку накрийте кришкою.
Після смаження котлети перекладіть у жароміцну форму, прикрийте фольгою. Завантажте форму зі вмістом у розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте котлети наступні 15 хвилин, доводячи їх до готовності. Замість духовки котлети можна пропарити в каструлі на плиті.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ