Можна квасити просто в банці: фантастичний рецепт капусти по-одеськи

З цим рецептом можна хрумтіти всю зиму

Закуска, приготована за таким рецептом, довго зберігається і чудово хрумтить. Компоненти розраховані на одну банку об'ємом 3 літри.

Інгредієнти:

  • 3 кг - капусти
  • 200 г - моркви, натертої на корейській тертці
  • 10 - горошин чорного гострого перцю
  • 5 - горошин запашного перцю
  • 3 - лаврові листи
  • 75 г - кам'яної солі

Капусту шаткуємо. Моркву очищаємо від шкірки та натираємо на крупній тертці.

Капусту перемішуємо з морквою. Засипаємо сіль та проминаємо руками — щоб капуста пом’якшала і пустила сік.

Додаємо спеції і знову перемішуємо. Викладаємо у банку, накриваємо кришкою та залишаємо на кухні на 3 дні.

Капусту потрібно щодня перемішувати, щоб вона поступово проквасилася. Все на третю добу страва буде готова — можна куштувати.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook