Модні та практичні: 10 зачісок на кожний день, які врятують від спеки (ФОТО)

Красиво в будь-яку погоду

Спека змушує нас переглянути репертуар літніх зачісок, до яких традиційно входять хвостики та пучки. Сучасна мода пропонує безліч експериментів, які допоможуть урізноманітніти образи.

Дитячі косички 

Косички, натхненні зачіскою Марго Роббі, створять атмосферу 70-х. Ви можете обрати: плести їх з обох боків, чи зробити акцент на одній половині обличчя.

Відома стилістка Moroccanoil Брайс Скарлетт, яка зробила цей образ для Роббі у стилі Шерон Тейт, каже, що ключ до збереження актуальності полягає в тому, щоб не надто точно повторювати за шаблоном.

Вінок

Щоб отримати повну атмосферу сільської естетики, поєднайте свою літню сукню з косами. Експерти рекомендують додати хвилястості вашому волоссю перед заплітанням коси.

Це не тільки додасть вам вигляду бохо, але й текстура допоможе краще зафіксувати зачіску.

Спортивна коса

Додайте спортивного вигляду класичній косі, зібравши волосся у високий хвіст.

Для того, щоб отримати справді елегантний вигляд, нанесіть мус для сильної фіксації, а потім оберніть шарф навколо лінії волосся та основи вашого хвостика.

Коси-бульбашки

Згрупуйте свій хвіст на невеликі частини тонкими резиночками, а потім потягніть кожну частину. Кілька пасм спереду надають романтичного вигляду.

Заколка для волосся

Цей тренд полюбився багатьом знаменитостям. Надихніться Беллою Хадід і закріпіть пучок крабиком у формі метелика.

Яскраві кліпси

Шпилька оригінальної форми не тільки додають візуального інтересу, але й чудово підходять для того, щоб коротші пасма не потрапляли на обличчя під час спеки. Додайте пару барвистих кліпсів, і все готово.

Бандана

Класична бандана може врятувати навіть від сонячного удару.

Джерело:  Glamour

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook