Миттєво знижує поганий холестерин: цей напій - натуральні ліки 

Важливо, що приготувати його можна вдома

Підвищений рівень холестерину – одна з найпоширеніших проблем зі здоров'ям у нашій країні та у світі в цілому. Надлишок холестерину суттєво збільшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Холестерин може з'єднуватися з іншими речовинами та провокувати утворення каменів у жовчному міхурі. Але якщо додати в повсякденний раціон один фруктовий сік, який можна приготувати вдома, рівень холестерину нормалізується. 

До підвищення рівня холестерину може призвести безліч причин: надмірна вага, нездорове харчування, малорухливий спосіб життя, цукровий діабет та спадковість. 

Цей стан вимагає особливої ​​уваги, оскільки він може спричинити серйозні проблеми, насамперед із серцево-судинною системою. Важливо регулярно займатися спортом та, найголовніше, правильно харчуватися. І допоможе тут - апельсиновий сік. 


Згідно з дослідженням науковців, яке провели торік, вживання двох склянок апельсинового соку на день може знизити рівень холестерину.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook