Майже піца: смаколик із картоплі за 15 хв – це набагато простіше і смачніше за деруни (РЕЦЕПТ)
Ситна страва – на сніданок, обід чи вечерю
Цим крутим рецептом поділилася відома українська фуд-блогерка Alina FooDee. Нам потрібна картопля, яйця, зелена цибуля, приправи і трохи фантазії
Інгредієнти:
- картопля - 4 шт. (450-500 г)
- яйце - 2 шт.
- зелена цибуля - невеликий пучок
- сіль, чорний мелений перець - до смаку
- олія
Приготування:
Натріть картоплю на крупній тертці. Додайте 0,5 ч. л. солі і добре відіжміть картоплю, щоб забрати всю зайву рідину. Дрібно наріжте зелену цибулю.
Додайте до яєць сіль і чорний перець. Перемішайте.
Налийте на сковороду трохи олії, дочекайтесь, доки вона добре прогріється і викладіть картоплю. Трохи утрамбуйте. Вилийте зверху яйця. Посипте зеленою цибулею.
Смажте на маленькому вогні 10 хв під кришкою. Переверніть і смажте ще 6-10 хв на дрібному вогні – уже без кришки, щоб картопля зверху залишилася хрусткою.
Радіо Трек: НОВИНИ