Майже піца: смаколик із картоплі за 15 хв – це набагато простіше і смачніше за деруни (РЕЦЕПТ)

Ситна страва – на сніданок, обід чи вечерю

Цим крутим рецептом поділилася відома українська фуд-блогерка Alina FooDee. Нам потрібна картопля, яйця, зелена цибуля, приправи і трохи фантазії

Інгредієнти:

  • картопля - 4 шт. (450-500 г)
  • яйце - 2 шт.
  • зелена цибуля - невеликий пучок
  • сіль, чорний мелений перець - до смаку
  • олія

Приготування:

Натріть картоплю на крупній тертці. Додайте 0,5 ч. л. солі і добре відіжміть картоплю, щоб забрати всю зайву рідину. Дрібно наріжте зелену цибулю.

Додайте до яєць сіль і чорний перець. Перемішайте.

Налийте на сковороду трохи олії, дочекайтесь, доки вона добре прогріється і викладіть картоплю. Трохи утрамбуйте. Вилийте зверху яйця. Посипте зеленою цибулею.

 

Смажте на маленькому вогні 10 хв під кришкою. Переверніть і смажте ще 6-10 хв на дрібному вогні – уже без кришки, щоб картопля зверху залишилася хрусткою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook