Матеріал кухонної лопатки має значення: яку обрати – дерев’яну чи силіконову

Це предмет, який полегшує життя господиням

Кухонна лопатка – предмет, який можна зустріти чи не на кожній кухні. Наразі можна знайти кухонне начиння на будь-який смак та гаманець. Лопатки бувають дерев’яні, силіконові, металеві і пластикові.

Найкращими будуть лопатки з силікону. На це є кілька причин.

Переваги силіконових лопаток

  1. Довговічні
  2. Не поглинають жир
  3. Не шкодять тефлоновому покриттю
  4. Гнучкі

Варто зауважити, що, обираючи лопатку, треба перевірити чи має товар сертифікат якості і, чи можна його використовувати під час приготування гарячих страв. Силіконові лопатки сумнівної якості краще оминати.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook