Матеріал кухонної лопатки має значення: яку обрати – дерев’яну чи силіконову
Це предмет, який полегшує життя господиням
Кухонна лопатка – предмет, який можна зустріти чи не на кожній кухні. Наразі можна знайти кухонне начиння на будь-який смак та гаманець. Лопатки бувають дерев’яні, силіконові, металеві і пластикові.
Найкращими будуть лопатки з силікону. На це є кілька причин.
Переваги силіконових лопаток
- Довговічні
- Не поглинають жир
- Не шкодять тефлоновому покриттю
- Гнучкі
Варто зауважити, що, обираючи лопатку, треба перевірити чи має товар сертифікат якості і, чи можна його використовувати під час приготування гарячих страв. Силіконові лопатки сумнівної якості краще оминати.
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ