Масляна-2023: рецепт смачних і соковитих млинців з м’ясом

Безпрограшний варіант для сніданку чи вечері

Завтра, 20 лютого, розпочинається Масляна. Це одне з найстаріших свят слов'янських народів. Смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує Великому посту. 

Пропонуємо вам рецепт, за яким налисники виходять неймовірно смачними й соковитими.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Яйця – 3 штуки (2 яйця – у тісто, 1 – для запікання)
  • Молоко – 0,6 л (0,5 л – у тісто, 0,1 л – для запікання)
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Олія соняшникова — 3 ст. ложки (2 — в тісто, 1 — для підсмажування цибулі)
  • Свинина — 400 грамів
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Сіль, перець — на смак.

Млинці почніть готувати з відварювання м’яса. Потім приготуйте тісто. Змішайте молоко, яйця, сіль та цукор, а потім введіть поступово борошно. Добре розмішайте, щоб не було грудочок і влийте в тісто олію. На добре розігрітій сковороді посмажте тонкі млинці.

Далі готуємо начинку. Обсмажте дрібно подрібнену цибулю, а відварене м’ясо перекладіть у блендер. Все це зі спеціями подрібніть.

Викладайте на млинець півтори столові ложки начинки і загортайте млинці конвертиком. Потім складіть налисники у форму для запікання і залийте збитим яйцем з молоком. Запікайте налисники 20 хвилин при 200 градусах.

Смачного!

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook