Маринований солодкий перець в гірчичному соусі (РЕЦЕПТ)

Найкраща закрутка на зиму!

Такий маринований солодкий перець в гірчичному соусі – це дуже найсмачніше і пікантна страва, досконала закуска.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

перець солодкий – 10 шт;
вода – 150 мл;
оцет 9% – 70 мл;
сіль – 1 ст.л;
цукор – 2 ст.л;
гірчиця – 200 г;
лавровий лист – 2 шт;
перець духмяний – 5 шт;
олія соняшникова – 150 г.

Перець промиваємо під проточною водою, видаляємо плодоніжки і насіння, ріжемо соломкою.

У каструлі з’єднуємо з водою цукор, сіль і перець, лавровий лист і оцет. Доводимо маринад до кипіння. Тепер частинами укладаємо перець і кожну партію варимо близько 15 хвилин на невеликому вогні і під кришкою. З’єднуємо олію з гірчицею, перцем до однорідності.

Порада: щоб соус вийшов більш однорідним, повітряним, краще перебити його занурювальним блендером, в крайньому разі – віночком.

 

Соняшникову олію краще брати рафіновану, без запаху, щоб зберігся природний аромат перцю.

Смужки перцю розкладаємо по стерилізованих баночках, заливаємо соусом і закручуємо кришками.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook