Мариновані огірки «Пікулі»: ідеальний варіант до салатів, бургерів та канапок (ФОТО)
Це рецепт може стати вашим улюбленим
Сезон консервації – у розпалі. Поки є багато огірків, треба встигнути їх закрити. Адже ці овочі взимку можна додавати до салатів, канапок і гамбургерів.
До прикладу, з огірками «Пікулі» ваші гамбургери вийдуть кращі, ніж у McDonald's.
Інгредієнти:
- огірки – 1 кг
- цибуля – 250 г
- сіль – 2 ч. л.
- яблучний оцет – 350 мл
- цукор – 300 г
- куркума – 0,5 ч. л.
- французька гірчиця – 2 ст .л.
- перець духмяний – 8 шт.
Ретельно помийте огірки і поріжте їх кільцями. Так само наріжте цибулю і з’єднайте її з огірками.
Додаємо до овочів сіль і лишаємо настоятися 3 години.
Сік потім зливаємо, додаємо оцет, цукор, куркуму, перець та гірчицю. Перемішуємо та ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння та готуємо 3 хвилини.
Відразу розкладаємо огірки у стерильні банки, закриваємо, перевертаємо і огортаємо чимось теплим. Так залишаємо стояти до повного охолодження.
Готово!
Джерело: smachnenke
Радіо Трек: НОВИНИ