Мариновані огірки «Пікулі»: ідеальний варіант до салатів, бургерів та канапок (ФОТО)

Це рецепт може стати вашим улюбленим

Сезон консервації – у розпалі. Поки є багато огірків, треба встигнути їх закрити. Адже ці овочі взимку можна додавати до салатів, канапок і гамбургерів.

До прикладу, з огірками «Пікулі» ваші гамбургери вийдуть кращі, ніж у McDonald's.

Інгредієнти:

  • огірки – 1 кг
  • цибуля – 250 г
  • сіль – 2 ч. л.
  • яблучний оцет – 350 мл
  • цукор – 300 г
  • куркума – 0,5 ч. л.
  • французька гірчиця – 2 ст .л.
  • перець духмяний – 8 шт.

Ретельно помийте огірки і поріжте їх кільцями. Так само наріжте цибулю і з’єднайте її з огірками.

Додаємо до овочів сіль і лишаємо настоятися 3 години.

Сік потім зливаємо, додаємо оцет, цукор, куркуму, перець та гірчицю. Перемішуємо та ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння та готуємо 3 хвилини.

Відразу розкладаємо огірки у стерильні банки, закриваємо, перевертаємо і огортаємо чимось теплим. Так залишаємо стояти до повного охолодження.

Готово!

Джерело: smachnenke

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook