Маринована редиска за рецептом, якому вже 20 років: хрустка і солодка
Особливо її оцінять чоловіки
Перший овоч, який тішить українців після зими, це – редиска. Вона дарує свіжість і деякий час є топовим продуктом на ринку.
Коли, як інгредієнт у салатах і просто шматочками редька набридла, пропонуємо приготувати мариновану редиску.
Маринована редиска – це швидко, легко і дуже смачно. Вона ідеально підходить до салатів, м’яса, риби або просто на хліб з маслом.
Інгредієнти:
- 1 пучок – редиски
- 150 мл – води
- 2 столові ложки – оцту (можна яблучний або 9%)
- 1 чайна ложка – цукру
- 0,5 чайної ложки – солі
- Часник, зерна гірчиці і петрушка – за бажанням
Редиску помийте і наріжте тонкими кружечками або півкільцями, як вам більше подобається.
Складіть її в банку або глибоку миску. В окремій посудині змішайте воду, оцет, цукор і сіль. Добре перемішайте, щоб усе розчинилось.
Залийте редиску готовим маринадом. Якщо хочете, додайте трохи зелені, часник або спеції.
Накрийте кришкою або плівкою й постав у холодильник мінімум на 1 годину, але найкраще на 3-4.
Редиска стане яскравішого кольору, хрумкою, але вже не така гостра, як була сирою. А головне, з приємним кисло-солодким смаком.
Смачного!
Джерело: noviydoctor
Радіо Трек: НОВИНИ