Маринована редиска за рецептом, якому вже 20 років: хрустка і солодка

Особливо її оцінять чоловіки

Перший овоч, який тішить українців після зими, це – редиска. Вона дарує свіжість і деякий час є топовим продуктом на ринку.

Коли, як інгредієнт у салатах і просто шматочками редька набридла, пропонуємо приготувати мариновану редиску.

Маринована редиска – це швидко, легко і дуже смачно. Вона ідеально підходить до салатів, м’яса, риби або просто на хліб з маслом.

Інгредієнти:

  • 1 пучок – редиски
  • 150 мл – води
  • 2 столові ложки – оцту (можна яблучний або 9%)
  • 1 чайна ложка – цукру
  • 0,5 чайної ложки – солі
  • Часник, зерна гірчиці і петрушка – за бажанням

Редиску помийте і наріжте тонкими кружечками або півкільцями, як вам більше подобається.

Складіть її в банку або глибоку миску. В окремій посудині змішайте воду, оцет, цукор і сіль. Добре перемішайте, щоб усе розчинилось.

Залийте редиску готовим маринадом. Якщо хочете, додайте трохи зелені, часник або спеції.

Накрийте кришкою або плівкою й постав у холодильник мінімум на 1 годину, але найкраще на 3-4.

Редиска стане яскравішого кольору, хрумкою, але вже не така гостра, як була сирою. А головне, з приємним кисло-солодким смаком.

Смачного!

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook