Манні биточки з дитинства за 10 хв. Смак – точно, як в дитсадку (РЕЦЕПТ)

Готуються ці прості і ситні ласощі на сковороді

Щоб приготувати цю смакоту не знадобиться нічого особливого. Та й часу на все про все піде не так багато Зате смак вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • манна крупа - 100 г
  • молоко - 300 мл
  • яйця - 1 шт.
  • цукор - 100 г (можна й більше, якщо дуже любите солодке)
  • кунжут - 50 г
  • борошно пшеничне - 50 г
  • олія - 1 ст.л.
  • сіль - дрібка
  • родзинки - до смаку

Приготування:

У сотейник налийте молоко, додайте цукор і сіль. Нагрійте до появи бульбашок, а тоді засипте манку. Помішуючи вінчиком, доведіть масу до загустіння (на маленькому вогні), а тоді знімайте й остудіть. Потому додайте куряче яйце і гарно його вимішайте.

Якщо будете готувати биточки з родзинками, то зараз - саме час їх додати і гарно розмішати, розподіливши по всій масі

На пласку тарілку висипаємо кунжут і пшеничне борошно, перемішуємо.

З манної каші робимо невеличкі грудочки приблизно однакового розміру, притискаємо їх, щоб вони були більш пласкі, та обкачуємо у паніровці з кунжуту і борошна.

Тоді відправляємо на вже розігріту з олією сковорідку. Обсмажуємо ласощі до появи рум’яно скоринки з обох боків.

Найкраще такі манні биточки смакують з медом, сметаною, варенням чи згущеним молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook