М’ясний салат на свято «Чоловічий Каприз». Через добу він стає ще смачнішим

Стане родзинкою застілля

Якщо ви шукаєте рецепт салату на свято, який оцінять гості, пропонуємо вам приготувати «Чоловічий Каприз». Цей салат виходить ситним, смачним і пікантним. Особливо він смакує через добу, коли смаки усіх продуктів об’єднаються.

Інгредієнти:

  • свинина – 300 г;
  • гриби – 400 г;
  • морква по-корейськи – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • плавлені сирки – 2 шт.;
  • майонез;
  • сіль – 1,5 ч. л.;
  • цибуля – шт.;
  • цукор – 2 ч. л.;
  • оцет – 4 ст.л.

Відварюємо м’ясо у солоній воді з лавровим листом та чорним перцем. Нарізаємо дрібним кубиком.

Нарізаємо тонкими пластинками гриби, обсмажуємо в сковороді на олії до того моменту, поки не випарується вся волога з них.

Яйця варимо, очищаємо і натираємо на дрібній тертці. 

Плавлені сирки натираємо аналогічно. 

Цибулю нарізаємо чверть кільцями, у чаші засипаємо ложкою солі та цукром, вливаємо оцет. Додаємо до цибулі воду, маринуємо протягом 10 хвилин.

Викладаємо у глибоку тарілку рівним шаром м’ясо. Формуємо на м’ясі сіточку з майонезу, викладаємо мариновану цибулю.

На цибулі та на всіх наступних шарах теж створюємо майонезну сіточку.

На цибульний шар викладаємо гриби. 

На грибний шар кладемо масу з натертих яєць, теж рівним шаром.

На яйця викладаємо шар з моркви корейської, а потім — сир.

Змащуємо останній шар майонезом.

Прикрасити салат можна зеленню – кропом і петрушкою.

Смачного!

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook