Літня смакота із кабачків: смажити їх ви більше не будете! (РЕЦЕПТ)

Кабачковий рулет - це дещо новеньке. Готується буквально за пів години

Кабачки - універсальний овоч, з якого готують що завгодно: від супів до пирогів. Бюджетний і досить незвичайний рецепт легкої пікантної закуски запропонувала відома українська блогерка Alina FooDee.

Вона пропонує приготувати кабачковий рулет - зі сметаною і плавленими сирками

Інгредієнти:

  • кабачки - 550 г
  • борошно - 3 ст.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • сметана - 1 ст.л. з гіркою
  • яйце - 3 шт.

Для начинки:

  • плавлені сирки - 3 шт.
  • майонез або сметана - до смаку
  • часник - 2 зубчики
  • помідор - 2 шт.

Приготування:

Натріть кабачки на тертці, додайте сіль, добре перемішайте і залиште на 5 хв. Потому треба віджати зайву рідину із кабачків.

Далі додаємо яйця, сметану і борошно. Перемішуємо все до однорідності.

Викладаємо на пергамент і запікаємо 15 хв при температурі 200 градусів.

Тим часом готуємо соус: натираємо плавлені сирки на тертці, подрібнюємо часник, додаємо майонез чи сметану - що вам більше до вподоби.

 

Цим соусом змащуємо остиглий корж із кабачків, а зверху викладаємо шматочки помідорів і скручуємо рулетик.

Його потрібно загорнути у харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook