Літня смакота із кабачків: смажити їх ви більше не будете! (РЕЦЕПТ)
Кабачковий рулет - це дещо новеньке. Готується буквально за пів години
Кабачки - універсальний овоч, з якого готують що завгодно: від супів до пирогів. Бюджетний і досить незвичайний рецепт легкої пікантної закуски запропонувала відома українська блогерка Alina FooDee.
Вона пропонує приготувати кабачковий рулет - зі сметаною і плавленими сирками
Інгредієнти:
- кабачки - 550 г
- борошно - 3 ст.л.
- сіль - 0,5 ч.л.
- сметана - 1 ст.л. з гіркою
- яйце - 3 шт.
Для начинки:
- плавлені сирки - 3 шт.
- майонез або сметана - до смаку
- часник - 2 зубчики
- помідор - 2 шт.
Приготування:
Натріть кабачки на тертці, додайте сіль, добре перемішайте і залиште на 5 хв. Потому треба віджати зайву рідину із кабачків.
Далі додаємо яйця, сметану і борошно. Перемішуємо все до однорідності.
Викладаємо на пергамент і запікаємо 15 хв при температурі 200 градусів.
Тим часом готуємо соус: натираємо плавлені сирки на тертці, подрібнюємо часник, додаємо майонез чи сметану - що вам більше до вподоби.
Цим соусом змащуємо остиглий корж із кабачків, а зверху викладаємо шматочки помідорів і скручуємо рулетик.
Його потрібно загорнути у харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину
Радіо Трек: НОВИНИ