«Ліниві» домашні чебуреки за 20 хвилин: хитрий спосіб швидко наготувати багато смачненького

Такі пиріжечки з м’ясом будуть точно не гіршими за традиційні

Що найважче у приготуванні пиріжків? Правильна відповідь: тісто! Отже, ми відмовимося від тіста, як такого – його з легкістю замінить лаваш  Знайти його можна практично у будь-якому магазині.

А от як зробити «ліниві» чебуреки з тіста-лаваша – це вже інша справа

Інгредієнти:

  • фарш - 450 г
  • цибуля (середня) - 2 шт.
  • яєчний білок - 2 шт.
  • вода - 70 мл
  • лаваш - упаковка 
  • петрушка - пучок (50 г)
  • сіль, перець, спеції до фаршу - до смаку
  • олія - для смаження

Беремо фарш, дрібно нарізану цибулю й петрушку, додаємо воду, сіль, перець та спеції і добре все вимішуємо.

На кожен лист лаваша викладаємо небагато фаршу (якщо дати забагато, він погано просмажиться і смачних чебуреків Вам не бачити).

Аби закрити чебурек, краї лаваша добре змазуємо яєчним білком.

Смажимо чебуреки на сковорідці - у невеликій кількості добре розігрітої олії. Перевертаємо, коли з’явиться золотиста скоринка.

В ідеалі м’ясні пиріжечки під час смаження мають надуватися як справжні чебуреки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook