Лікарі антивікової медицини розповіли про випадки, коли цукор реально потрібен

Все залежить від швидкості з якою цукор надходить в організм

Попри те, що цукор здатен провокувати чимало проблем зі здоров’ям, є випадки коли він справді необхідний. 

Глюкоза проникає в організм у будь-якому разі, навіть якщо людина дотримується здорового харчування. 

Головним чином проблема з цукром полягає у тому, з якою швидкістю він розщеплюється.

Якщо людина споживає «повільний» цукор, то її здоров’ю нічого не загрожує. Тож експерти радять обирати продукти, які гарантують поступове розщеплення цукру і його повільне вивільнення у крові. 

Йдеться  про овочі, горіхи й бобові. Також варто включати в раціон м'ясо, рибу та яйця. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook