Джокер та поїздка до президентських друзів чекає найкращих коміків Рівного (ФОТО)

Та інших міст Західної України

Новий сезон «Західної Ліги Сміху» стартує у Рівному вже у березні. Нині серед зареєстрованих понад два десятки команд з регіону, щоправда, не всі виконують обов’язкову умову – надають відео виступів. 

 - У новому сезоні ми працюватимемо у двох містах — Рівному та Львові.

 

Вирішили розширити свої можливості й дати шанс разом показати, що поєднавши свої сили, ми створимо професійну, амбіційну і справедливу Лігу Сміху, яка у майбутньому стане головним партнером багатьох телевізійних проєктів України.

 

Повчившись у нашій Лізі, гумористи наберуться досвіду і зможуть реалізувати свій творчий потенціал.

 

Західна Ліга Сміху співпрацюватиме з цікавими гумористичними проєктами Європи, які проходять у Німеччині, Греції та країнах Балтії. Кращі колективи зможуть там виступати, — розповів організатор Ліги Юрій Ліпський.

Команди, які змагатимуться цього року за звання кращих коміків західної України, визначать 19-го березня у МБК, що у парку Шевченка у Рівному.

Переможуть дванадцять команд, яких до фіналу тренуватимуть шестеро тренерів. 

Це відомі гумористи (Тарас Стадницький «V.I.P. Тернопіль», Володимир Черняк «Наш Формат» та Влад Куран «Ветерани косімчних військ»). Серед них буде й джокер, каже Юрій Ліпський:

- Ми поки не називаємо жодних імен, бо це будуть різні люди – відомі актори, співаки та навіть лігосмішники.

Організатори, а це об’єднання «КВН Рівненщини», півфінали та фінал проводитимуть у Рівному та Львові.

Ігри заплановані та травень та вересень, фінал – у листопаді.

Найкращі команди «Західної Ліги Сміху» поїдуть на всеукраїнський фестиваль в Одесі, який щороку проводять «Студія «Квартал 95».

До слова, у лютому поточного року на цьому святі гумору Рівненщину представляли відразу три команди. Це відомі рівнянам колективи – «Аби хто», «Оптом дешевше» та «Скучне життя Діми та Гриші».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook