Левам – відзнака керівництва, Стрільцям - самотність: гороскоп на 20 грудня

ОВНИ

Вам потрібно буде терміново висунути якусь нову та оригінальну пропозицію. Попросивши поради у колеги, ви зумієте придумати щось вражаюче.

ТЕЛЬЦІ

Постарайтеся якомога швидше впоратися з нудними завданнями, щоб залишити більше часу на те, що вас дійсно цікавить. Але виконуйте свою роботу сумлінно.

БЛИЗНЮКИ

Ви звикли в усьому бути першими, проте цього дня не варто робити надзусилля, щоб потім наодинці насолодитися миттю перемоги. Ваша удача залежить більшою мірою від того, як ви вмієте домовлятися та знаходити спільну мову з людьми.

РАКИ

Цей день не матиме нічого спільного з вашою безпосередньою діяльністю. Навіть якщо ви дуже захочете, ви не знайдете ні хвилини на те, щоб зосередитися на своїх звичних справах.

ЛЕВИ

Не уникайте похвали керівника. Він може розцінити це як невдячність з вашого боку. Намагайтеся поводитися так, щоб нікого не образити: ні шефа, ні колег.

ДІВИ

Ви постійно думаєте про когось, забуваючи про те, що у вас є й інші серйозні справи. Вам потрібно переключитися та вирішити їх, щоб вони не переросли у великі проблеми.

ТЕРЕЗИ

Нові проекти можуть зупинитися через відсутність якихось даних. Спробуйте передбачити це.

СКОРПІОНИ

Проявіть терпіння та намагайтеся приховати свої справжні почуття щодо особи, з якою вам доведеться багато спілкуватися цього дня. Інакше ви створите собі зайві проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно звести до мінімуму особисті контакти. Цього дня ви будете надто емоційними, тому, якщо хочете зберегти хороші стосунки з людьми, то краще просто їх уникайте.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно трохи відпочити від коханої людини. Присвятіть себе чомусь менш романтичному. Та й вашій половинці вільний час не завадить.

ВОДОЛІЇ

Сприятливий день для укладання угод. Навіть у найбільш ризикованих є шанс на успіх, хоча ризикувати все ж не варто.

РИБИ

Можете серйозно планувати розширення бізнесу. А якщо ви – найманий працівник і показали себе з кращого боку, то радійте: вас чекає підвищення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп