«Ламати людей не можна», - заступник мера Рівного про музей пива у центрі учнівської творчості

Створити музей пивоваріння тут хоче власник пивзаводу «Рівень ЛТД» Мар’ян Года

А для цього він готовий виміняти приміщення центру учнівської творчості, що на вулиці Петра Могили, 10, на викуплене ним приміщення колишньої меблевої фабрики на цій же вулиці, але у будинку №28.

Заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська ( на фото вгорі) прокоментувала цю ідею так:

Це дуже старе приміщення. Дуже симпатичне. Я за те, щоб зробити з нього цукерочку. Воно може бути дуже цікавим історичним і красивим. Там маленькі кімнати і височенні дуже стелі. З точки зору зручності для дітей те приміщення, яке пропонував Года, мені здавалося, на моє сприйняття, воно набагато краще.

За словами Галини Кульчинської, приміщення Годи сучасніше, ширше. Але проти обміну виступив колектив учнівської творчості. Тож заступник міського голови каже:

Моя позиція така: якщо колектив категорично проти і має для цього свої аргументи, треба шукати спільну точку зору. Ламати людей через коліно не можна. Все.

 

Треба певною мірою дійти згоди. Але не можна пропонувати людям гірші умови.

Тож виходить, що Мар'яну Годі потрібно домовлятися з колективом центру, виконувати його вимоги, щоб педагоги погодилися на обмін. 

До речі, Галина Кульчинська вважає, що у приміщенні учнівської творчості можна було б розташувати музей Георгія Косміаді. Адже у місті є чимало картин цього живописця, а ніхто їх не бачить.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Мирослава Опанасик Радіо Трек
Поширити в Facebook