Квашені помідори «як в бочці» (РЕЦЕПТ)

Як приготувати квашені помідори в банці

Новий, досконалий смак і овочі зберігаються довгий час.

Інгредієнти:

помідор – 1,5 кг
кріп – 1 шт.
листя вишні, смородини, хрону – за смаком
цукор – 1 ст.л.
сіль – 2 ст.л.
часник – 3 зуб.
гірчичний порошок – 2 ст.л.
чорний перець (горошком) – за смаком

Помийте помідори та листя і підготуйте простерилізовану трилітрову банку.

На дно банки покладіть листя хрону, вишні та смородини. Потім покладіть парасольку кропу, часник і чорний перець.
Заповніть банку помідорами наполовину, потім засипте сіль, перець і гірчичний порошок (1 ст.л.).

Покладіть помідори, що залишилися, залийте їх водою і закрийте банку капроновою кришкою.

Гарненько струсіть банку, щоб всі інгредієнти перемішалися. Потім відкрийте кришку, засипте зверху гірчичним порошком і залиште помідори на 3 дні при кімнатній температурі.

Після трьох днів закрийте банку і приберіть її в темне прохолодне місце на 2-3 тижні.

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook