Курячі сердечка, тушковані в томатно-сметанному соусі (РЕЦЕПТ)

Хороший варіант вечері - швидко і смачно.

Інгредієнти:

  • курячі сердечка - 500 г
  • морква - 150 г
  • цибуля ріпчаста - 150 г
  • помідори (1 шт.) - 100-150 г
  • сметана - 120 г
  • соняшникова олія для смаження
  • сіль, чорний мелений перець

Курячі сердечка розрізати навпіл, очистити від згустків крові й трубочок, добре промити. Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками. Моркву почистити, порізати кубиками або натерти на великій терці.

В сковорідку налити олію, добре розігріти та злегка обсмажити курячі сердечка. Потім додати моркву, цибулю, посолити, поперчити, перемішати й смажити все разом на середньому вогні приблизно 10 хвилин.

Після цього додати очищений від шкірки та подрібнений в блендері помідор.Слідом додати сметану, перемішати, швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 15 хвилин.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові.

На гарнір можна подати картопляне пюре, макарони, гречану кашу.

 

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook