Курячі сердечка, тушковані в томатно-сметанному соусі (РЕЦЕПТ)
Хороший варіант вечері - швидко і смачно.
Інгредієнти:
- курячі сердечка - 500 г
- морква - 150 г
- цибуля ріпчаста - 150 г
- помідори (1 шт.) - 100-150 г
- сметана - 120 г
- соняшникова олія для смаження
- сіль, чорний мелений перець
Курячі сердечка розрізати навпіл, очистити від згустків крові й трубочок, добре промити. Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками. Моркву почистити, порізати кубиками або натерти на великій терці.
В сковорідку налити олію, добре розігріти та злегка обсмажити курячі сердечка. Потім додати моркву, цибулю, посолити, поперчити, перемішати й смажити все разом на середньому вогні приблизно 10 хвилин.
Після цього додати очищений від шкірки та подрібнений в блендері помідор.Слідом додати сметану, перемішати, швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 15 хвилин.
Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові.
На гарнір можна подати картопляне пюре, макарони, гречану кашу.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ