Куряче філе «під шубкою» — смачна страва на щодень і на свято
Готувати цю страву легко
Приготуйте просту й неймовірно смачну страву — куряче філе під сирно-овочевою шубкою — і подайте з улюбленим гарніром.
Ви можете експериментувати зі спеціями, додавати різні види сиру та улюблену зелень, щоб було смачніше.
Інгредієнти :
- Куряче філе – 3 шт.
- Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
- Часник, зубчики – 3 шт.
- Томати – 3 шт.
- Твердий тертий сир – 100 г
- Сметана 20% – 3 ст. л.
- Зелень – на смак
- Сіль – на смак
- Чорний перець – на смак
Розріжте куряче філе як на відбивні та відбийте кухонним молотком. Посоліть та поперчіть.
Помідори та цибулю наріжте кубиками, складіть в миску. Додайте тертий сир, сметану, зелень, добре перемішайте.
Викладіть філе в форму для запікання, зверху викладіть сирно-овочеву суміш та запікайте у духовці при 180°C протягом 40 хвилин.
Джерело: Шуба
Радіо Трек: НОВИНИ