Куряче філе «під шубкою» — смачна страва на щодень і на свято

Готувати цю страву легко

Приготуйте просту й неймовірно смачну страву — куряче філе під сирно-овочевою шубкою — і подайте з улюбленим гарніром.

Ви можете експериментувати зі спеціями, додавати різні види сиру та улюблену зелень, щоб було смачніше.

Інгредієнти :

  • Куряче філе – 3 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
  • Часник, зубчики – 3 шт.
  • Томати – 3 шт.
  • Твердий тертий сир – 100 г
  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Зелень – на смак
  • Сіль – на смак
  • Чорний перець – на смак

Розріжте куряче філе як на відбивні та відбийте кухонним молотком. Посоліть та поперчіть.

Помідори та цибулю наріжте кубиками, складіть в миску. Додайте тертий сир, сметану, зелень, добре перемішайте.

Викладіть філе в форму для запікання, зверху викладіть сирно-овочеву суміш та запікайте у духовці при 180°C протягом 40 хвилин.


Джерело: Шуба

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook