Країни, в яких практично не їдять картоплю

Знайшли їй цікавішу альтернативу

Картопля посідає почесне місце у нашому раціоні. Смажена, варена, печена, суп і навіть салат. Рівноцінну заміну знайти такому універсальному і смачному овочу дуже складно.

Але є країни, де її зовсім не їдять. В країнах Африки, Південній Кореї, Китаї та Японії мають альтернативу.

Африканці і єгиптяни зокрема роблять ставку на баклажани і томати.

 

А пюре частіше роблять з кукурудзи. Китайці переважно вважають картоплю їжею для бідняків.

 

З більшим задоволенням вони готують капусту, редис і моркві. А Японці люблять батат (картопля, але солодка) та дайкон. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook