Країни, в яких практично не їдять картоплю

Знайшли їй цікавішу альтернативу

Картопля посідає почесне місце у нашому раціоні. Смажена, варена, печена, суп і навіть салат. Рівноцінну заміну знайти такому універсальному і смачному овочу дуже складно. Але є країни, де її зовсім не їдять.

В країнах Африки, Південній Кореї, Китаї та Японії мають альтернативу. Африканці і єгиптяни зокрема роблять ставку на баклажани і томати. А пюре частіше роблять з кукурудзи.

Китайці переважно вважають картоплю їжею для бідняків. З більшим задоволенням вони готують капусту, редис і моркві. А Японці люблять батат (картопля, але солодка) та дайкон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook