Кращий продукт проти тромбів. Розріджує кров не гірше ліків

Ризики смертельної небезпеки можна суттєво знизити

Захворювання серцево-судинної системи призводять до згущення крові та утворення тромбів. Це може бути смертельно небезпечним, оскільки відірваний тромб може перекрити судину і призвести до летального результату. 

Для профілактики такого стану найкраще споживати калину. Вона здатна попередити тромбоз і добре розріджує кров. Це справді чудодійна ягода і справжня знахідка для тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань. 

Можна покращити склад крові, вживаючи калину як цілющу рослину. Це унікальне дерево здатне не просто злегка покращити самопочуття людини, а й подарувати їй відмінне здоров'я, - кажуть лікарі.

Сік калини містить дуже багато вітаміну С. Він розчиняє тромби та розріджує кров, не дозволяючи їй згущуватися. Вітамін Р робить судини більш міцними та еластичними. Завдяки йому зменшуються набряки. Калину варто вживати всім, хто має схильність до тромбозу і варикозу.

При цьому добре пити настій квітів калини.

Для цього дві столові ложки квітів потрібно заварити однією склянкою окропу та дати настоятися протягом двох годин. Після цього настій потрібно приймати 3-4 рази день перед їдою по дві ложки.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook