Крах надій – Левам, складний вибір – Водоліям: гороскоп на 4 травня

А Терезам доведеться відстоювати свої інтереси

ОВНИ

Зараз не можна проявляти жадібність, зверхність і підозрілість. Довіртеся близьким людям – їхні поради, а також заступництво впливових осіб можуть дуже вас виручити.

ТЕЛЬЦІ

Позитивні тенденції цього дня забезпечать успіх у справах, пов’язаних із фінансами. Хороший день для подорожей та відпочинку на природі. Головне - не метушитися і не надавати значення дрібним неприємностям.

БЛИЗНЯТА

Зорі застерігають від великих фінансових витрат. Не виключені приховані перешкоди, розставлені вашими недругами. 

РАКИ

Скромність і відданість справі допоможуть здобути схвалення покровителів, а відтак – і допомогу та сприяння. Постарайтеся бути на висоті.

ЛЕВИ

День символізує крах надій і планів. Комбінація, вибудувана зі сподіванням на краще, може обвалитися як картковий будиночок. Можливе розчарування в людині, якій ви дуже довіряли.

ДІВИ

Вас переповнюватиме оптимізм. Навіть проблеми, які виникнуть цього дня, не зможуть змінити вашого настрою. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня доведеться зіштовхнутися з жорсткою позицією партнерів, що змусить переглянути попередні домовленості. Готуйтеся відстоювати свої інтереси.

СКОРПІОНИ

Багатьом представникам знаку доведеться виконати великий обсяг роботи, яка, на жаль, не принесе задоволення. Ввечері можливі родинні непорозуміння.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви відчуєте нестабільність. Зорі рекомендують тверезо оцінювати реальність і не ганятися за ілюзіями. Прикро, але незважаючи на зусилля, ви не зумієте подолати всі перешкоди. 

КОЗОРОГИ

Не намагайтеся перекласти тягар своїх проблем на інших – вирішуйте все самі. Так у вас буде більше шансів на успіх. Також стежте за здоров’ям і не переїдайте.

ВОДОЛІЇ

Вибір між новими пропозиціями і старими закріпленими позиціями буде складним. Все вирішиться на вашу користь, якщо ви будете діяти обдумано та обережно.

РИБИ

Доля створить сприятливі умови для вирішення матеріальних питань. Готуйтеся миттєво реагувати, приймати рішення по ходу справи і міняти свої плани. 

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп