Крадені телевізори та велосипеди злодій возив додому електричкою

Правоохоронці Рівного затримали зловмисника, що скоїв сім крадіжок в Рівненській області: п’ять в Дубно та дві в Радивилові

Ним виявився 27-річний житель Львівської області. Як відзначають правоохоронці, два повідомлення про крадіжки майна з будинків із різницею у три дні отримали дубенські поліцейські ще у лютому цього року. За два місяці правоохоронці знову зареєстрували три аналогічних кримінальних правопорушення в Дубно та ще два — у Радивилові. Втім, дубенським поліцейським таки вдалося встановити особу зловмисника та затримати його. Далі ситуацію коментує прес-офіцер поліції Любов Белаш:

На підставі ухвали суду поліцейські провели обшук за місцем проживання зловмисника у Бродівському районі, у якого вилучили телевізори, велосипеди, електроінструменти та побутову техніку. Як з'ясували правоохоронці, всі крадіжки він скоював уночі і діставався додому з поцупленими грішми та майном електропоїздом.

Чоловік зізнався у скоєних злочинах, нині йому повідомлено про підозру. Наразі зловмисник перебуває під домашнім арештом, за свою злочинну діяльність його можуть позбавити волі на строк від трьох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook