Котлети виходять пишними та м’якими: який секретний продукт треба додати до фаршу

Тоді котлети вийдуть смачнішими

Котлети – улюблена страва і дорослих, і малих. Окрім цього таке частування взяти на роботу, щоб ситно перекусити. Процес приготування простий і потрібно небагато часу.

А, якщо знати ще й певний секрет, страва вийде пишною і соковитою.

Який інгредієнт робить котлети набагато смачнішими?

Йдеться про манку. Ця крупа допомагає утримати вологу всередині. В результаті котлети виходять не тільки пишними, але і дуже соковитими. Але якщо такого інгредієнта під рукою немає, можна додати подрібнені вівсяні пластівці у  фарш.

Треба додати 2-3 ст.л. крупи на 500 г фаршу.

Додавши секретний продукт у фарш, масі треба дати настоятися близько 10-15 хвилин. Тільки потім переходити до смаження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook