Котлети «Тернопільські»

Виходять дуже соковиті

Оригінальні котлети, які урізноманітнять повсякденне чи святкове меню.

Інгредієнти:

  • 500 г – свинини;
  • 300 г – курячої печінки;
  • 300 г – м’якоті гарбуза;
  • 1 шт. – картоплина;  
  • 1 шт. – цибулина
  • 1 шт. – яйце
  • Петрушка
  • 2 ст. л. – кетчупу
  • Панірувальні сухарі
  • 2 середні зубчики – часнику
  • Сіль, перець – на смак

Печінку, м’ясо та цибулю перекрутити через дрібну решітку м’ясорубки. Картоплю та гарбуз дрібно натерти, вологу злити, все додати до фаршу. Потім додайте яйце, додати сіль, перець, кетчуп, подрібнену петрушку, часник, добре перемішати.

У суміш додати 5 ст. л. панірувальних сухарів, щоб котлети тримали форму. Добре вимісити фарш, вологими руками сформувати котлети, обкачати в сухарях. Смажте котлети до рум’яної скоринки з обох боків.

Смачного!

Джерело: poradnica

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook