Котлети «Шкільні», ті, які були по 11 копійок: Рецепт по ГОСТу
Їх досі пам’ятають наші батьки
Котлети – це улюблена страва багатьох. Вони прекрасно смакують з будь-яким гарніром і завдяки своїй паніровці мають прекрасну скоринку.
Ці котлети асоціюються зі школою, адже саме такі були у більшості навчальних закладів радянського союзу. Тоді вони коштували по 11 копійок.
Інгредієнти:
- 600 г – фаршу,
- 370 – чорного хліба,
- 2-3 – зубчики часнику,
- 1– ч.л.солі,
- 2 - цибулини
- 0,5 ч.л. – перцю,
- 100 мл. – води.
Паніровка:
- 2-3ст.л. – паніровочних сухарів,
- 1ст.л. – муки.
Через м’ясорубку прокручуємо цибулю, часник і хліб.
З’єднуємо усі інгредієнти і формуємо котлети. Обвалюємо їх у борошні, а потім у сухарях.
Смажимо з обох сторін до готовності.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ