Котлети «Шкільні», ті, які були по 11 копійок: Рецепт по ГОСТу

Їх досі пам’ятають наші батьки

Котлети – це улюблена страва багатьох. Вони прекрасно смакують з будь-яким гарніром і завдяки своїй паніровці мають прекрасну скоринку.

Ці котлети асоціюються зі школою, адже саме такі були у більшості навчальних закладів радянського союзу. Тоді вони коштували по 11 копійок.

Інгредієнти:

  • 600 г – фаршу,
  • 370 – чорного хліба,
  • 2-3 – зубчики часнику,
  • 1– ч.л.солі,
  • 2 - цибулини
  • 0,5 ч.л. – перцю,
  • 100 мл. – води.

Паніровка:

  • 2-3ст.л. – паніровочних сухарів,
  • 1ст.л. – муки.

Через м’ясорубку прокручуємо цибулю, часник і хліб.

З’єднуємо усі інгредієнти і формуємо котлети. Обвалюємо їх у борошні, а потім у сухарях.

Смажимо з обох сторін до готовності.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook