Котлети по-білоруськи: соковиті і смачні! Я б їх їла щодня (РЕЦЕПТ)
Виходить багато і недорого
Є дуже багато різних смачних м'ясних страв. І ні для кого не секрет, що котлети є одним з частих страв на нашому повсякденному столі. Котлети по-білоруськи - шалено смачне і ароматне блюдо. З додаванням картоплі у фарш виходить цікаве поєднання у вигляді смачних, найніжніших котлеток. Приготуйте такі котлетки для себе і своєї сім'ї, порадуйте їх смачним м'ясним блюдом.
Інгредієнти:
- Картопля - 500 г
- Фарш м'ясний (у мене курячий) – 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Яйце куряче - 1 шт.
- Олія - для смаження
- Сіль - на смак
- Перець чорний мелений - на смак
- Борошно чи сухарі - для панірування
Цибулю нарізати дрібним кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Картоплю очистити від шкірки, відварити у підсоленій воді до готовності. Картопля остудити, натерти на дрібній тертці або пропустити через м'ясорубку.
Змішати м'ясний (курячий) фарш з картоплею та смаженою цибулею.
Додати яйце, посолити, поперчити.
Котлетну масу добре вимішати та відбити. З отриманого картопляно-м'ясного фаршу зліпити котлети, обваляти в борошні або сухарях.
Обсмажити котлети з фаршу на повільному вогні в розігрітій олії з двох сторін до готовності.
Котлети по-білоруськи готові. Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ