Котлети по-білоруськи: соковиті і смачні! Я б їх їла щодня (РЕЦЕПТ)

Виходить багато і недорого

Є дуже багато різних смачних м'ясних страв. І ні для кого не секрет, що котлети є одним з частих страв на нашому повсякденному столі. Котлети по-білоруськи - шалено смачне і ароматне блюдо. З додаванням картоплі у фарш виходить цікаве поєднання у вигляді смачних, найніжніших котлеток. Приготуйте такі котлетки для себе і своєї сім'ї, порадуйте їх смачним м'ясним блюдом.

Інгредієнти:

  • Картопля - 500 г
  • Фарш м'ясний (у мене курячий) – 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Олія - ​​для смаження
  • Сіль - на смак
  • Перець чорний мелений - на смак
  • Борошно чи сухарі - для панірування

Цибулю нарізати дрібним кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Картоплю очистити від шкірки, відварити у підсоленій воді до готовності. Картопля остудити, натерти на дрібній тертці або пропустити через м'ясорубку.

Змішати м'ясний (курячий) фарш з картоплею та смаженою цибулею.

Додати яйце, посолити, поперчити.

Котлетну масу добре вимішати та відбити. З отриманого картопляно-м'ясного фаршу зліпити котлети, обваляти в борошні або сухарях.

Обсмажити котлети з фаршу на повільному вогні в розігрітій олії з двох сторін до готовності.

Котлети по-білоруськи готові. Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook