Котлети ДЕ-воляй: Що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку
Ви будете здивовані
Котлети - улюблена страва мешканців багатьох країн. Проте різні народи готують їх по-різному. Це залежить від типів національних кухонь та індивідуальних вподобань людей. Наприклад, француженки не використовують фарш. Вони готують котлети ДЕ-воляй з курячого філе.
Інгредієнти:
- 2 кг – курячого філе
- 350 г – грибів
- 250 мл – вершків
- 2 – цибулини
- 2 – яйця
- панірувальні сухарі
- 100 г – вершкового масла
- сіль та перець на смак.
Цибулю та гриби подрібнити і обсмажити. Потім додати вершки, масло і протушкувати до соусного стану. Охолодіть цю суміш.
Поки вона холоне, підготуйте основу: філе відбити у тонкий пласт і додайте прянощі. Потім покладіть на філе застиглий соус і загорніть. Вмочіть рулет у злегка збиті яйця, а потім у панірувальні сухарі.
Готуйте котлети на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки. Потім перекладіть їх у форму і запікайте у духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Джерело: today
Радіо Трек: НОВИНИ