Котлети ДЕ-воляй: Що використовують француженки замість фаршу для неповторного смаку

Ви будете здивовані

Котлети - улюблена страва мешканців багатьох країн. Проте різні народи готують їх по-різному. Це залежить від типів національних кухонь та індивідуальних вподобань людей. Наприклад, француженки не використовують фарш. Вони готують котлети ДЕ-воляй з курячого філе.

Інгредієнти:

  • 2 кг – курячого філе
  • 350 г – грибів
  • 250 мл – вершків
  • 2 – цибулини
  • 2 – яйця
  • панірувальні сухарі
  • 100 г – вершкового масла
  • сіль та перець на смак.

Цибулю та гриби подрібнити і обсмажити. Потім додати вершки, масло і протушкувати до соусного стану. Охолодіть цю суміш.

Поки вона холоне, підготуйте основу: філе відбити у тонкий пласт і додайте прянощі. Потім покладіть на філе застиглий соус і загорніть. Вмочіть рулет у злегка збиті яйця, а потім у панірувальні сухарі.

Готуйте котлети на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки. Потім перекладіть їх у форму і запікайте у духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Джерело: today

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook