Корисні котлети з кабачками за 15 хвилин за рецептом переможниці «Мастер Шеф» (ФОТО)
Вони дієтичні
Хочете приготувати ніжні, соковиті та водночас корисні котлети? Цей рецепт від переможниці МастерШеф підкорить вас простотою та швидкістю. Усього 15 хвилин – і на столі ароматна страва, яку захочеться готувати знову і знову.
Інгредієнти:
- курячий фарш — 500 г;
- кабачки — 1 кг (2 шт.);
- цибуля — 300 г (2-3 шт.);
- яйце — 1 шт. (50 г);
- борошно — 50 г (2 ст. л.);
- м’якоть батона — 100 г;
- кріп — на смак;
- сіль — на смак.
Кабачки очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, віджати сік і перекласти у глибоку миску.
Цибулю також натерти на дрібній тертці та змішати з кабачками. Додати подрібнений кріп і м’якоть батона, добре перемішати, щоб батон увібрав зайву вологу.
Додати яйце та курячий фарш, знову ретельно перемішати. Посолити масу на смак, всипати борошно і вимісити до однорідності.
Змоченими у воді руками сформувати котлети й викласти їх на деко, застелене пергаментом.
Випікати у розігрітій до 190 °C духовці 15-20 хвилин у режимі «низ + конвекція» або «верх-низ + конвекція». З цієї кількості інгредієнтів виходить 20-25 соковитих і ніжних котлет.
Джерело: novyny.live
Радіо Трек: НОВИНИ