Чи потрібен медзаклад біля парку Рівного: думки рівнян

Його хочуть звести біля будинку №1 на вулиці Соборній, що розташований на розі з вулицею Княгині Ольги

Ми писали про те, що той, хто хоче збудувати медзаклад, просить міськраду Рівного продати йому землю - 400 кв. метрів.  

Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук відреагували на це повідомлення так:

Olga Rivne Уже біля 12-ї школи мало бути дитяче кафе, а побудвали "Торнадо" )

Vitalii Opryshko Чого не монастир?

Irina Irusik Вже на Басіку спорткоплекс побудували.

Зінаїда Буткевич Наведіть лад у парку. Є одним з гірших серед західних обласних центрів. Фонтанів нема, квітів нема, доріжки без плитки, лише асфальт це є отстой радянського союзу, дитячі гойдалки ще радянські. А ви все землі продаєте.....

Victor Gru Пробачте, це все ..... Думайте про те, що незабаром необхідно розширювати проїжджу частину Соборної та Кн. Ольги у тому місці.

Світлана Мисковець І по цій ділянці клоунада почнеться. А може залишіть її у спокої! Там тієї території, як кіт наплакав, про які будови можна говорити. Про медзаклад? Приватний? Давайте трохи на околицю киньте око, всеодно доїзжати прийдеться.

Yurko Galay У нас що не будують, то ніяк не виходить. Виходять тільки торгові центри, або "свічки" в центрі міста. А більше нічого будувати не вміють.

Руслана Баришнюк Краще б привели до ладу приміщення лікарні на Драгоманова, а то скоро розсиплеться, а їм все будувати та не закінчити.

Антон Мельников Ці старпери зі своїми бредовими ідеями та будівництвом в центрі вже задовбали.

Denis Volodimirovich А на Макарова що, мало поля чи біля льонокомбінату, чи на Млинівській? Там будуй, а не по дворах новобудови тулити. От на Драгоманова є готове приміщення, частина недобудованої поліклініки, так можна його підготувати під медзаклад, теж центр міста і нікому не заважатиме.

Зінаїда Буткевич Віддайте хай добудовують на Драгоманова ззаду стоїть недобудов скоро впаде, а не забираєте землю в центрі міста для своїх же откатів.У нас реформа медична по Супрунівскі все закривається, знищується а ви, що забули

Gray Cooper Питання до міської влади. Ви хоч чимось, крім дерибану, займатись умієте. І придурку ясно що біля парку хочуть звести житловий будинок з квадратами "задорого".

Roman Tadeev Я проти забудови території парку!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook