Коли є всього 10 хв: «Червоний салат», що готується, поки варяться яйця (РЕЦЕПТ)
Цей крутий салат чудово сприймається і як самостійна закуска, і як начинка для тарталеток чи бутербродів на святковий стіл
Цю диво-страву можна подавати порційно – за допомогою кулінарного кільця, адже салат чудово тримає форму. Але й у святковій салатниці він виглядатиме точно не гірше!
Відразу ставте на плиту каструльку з яйцями, і поки вони варяться, ви встигнете нарізати і натерти всі складові!
Інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- шинка - 150 г
- помідори - 2 шт. (середні)
- сир твердий - 50 г
- майонез - 3 ст.л.
- часник, сіль, перець - до смаку
Приготування:
Яйця можна порізати або натерти на терці – різниці немає. Шинку нарізають кубиком, як і томати.
Однак важливо обирати тверді помідори, з яких виймається все насіння і спускається сік, щоб салат не поплив!
Тоді беремося за сир – його треба натерти на великій тертці.
Для заправки беруть кілька столових ложок майонезу і кілька зубчиків часнику, оскільки це чудове поєднання інгредієнтів потребує пікантної часникової нотки. Додають також трішки солі та перцю – собі до смаку.
Потрібно усе добре перемішати і – можна подавати на стіл.
Джерело: trserial
Радіо Трек: НОВИНИ