Коли є всього 10 хв: «Червоний салат», що готується, поки варяться яйця (РЕЦЕПТ)

Цей крутий салат чудово сприймається і як самостійна закуска, і як начинка для тарталеток чи бутербродів на святковий стіл

Цю диво-страву можна подавати порційно – за допомогою кулінарного кільця, адже салат чудово тримає форму. Але й у святковій салатниці він виглядатиме точно не гірше!

Відразу ставте на плиту каструльку з яйцями, і поки вони варяться, ви встигнете нарізати і натерти всі складові!

Інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.
  • шинка - 150 г
  • помідори - 2 шт. (середні)
  • сир твердий - 50 г
  • майонез - 3 ст.л.
  • часник, сіль, перець - до смаку

Приготування:

Яйця можна порізати або натерти на терці – різниці немає. Шинку нарізають кубиком, як і томати.

Однак важливо обирати тверді помідори, з яких виймається все насіння і спускається сік, щоб салат не поплив!

Тоді беремося за сир – його треба натерти на великій тертці.

Для заправки беруть кілька столових ложок майонезу і кілька зубчиків часнику, оскільки це чудове поєднання інгредієнтів потребує пікантної часникової нотки. Додають також трішки солі та перцю – собі до смаку.

Потрібно усе добре перемішати і – можна подавати на стіл.

Джерело: trserial

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook