Кокосове печиво «Наполеон» на кефірі. Виходить смачніше, ніж торт

Продукти дуже доступні

Приготуйте домашнє смачне печиво з начинкою. Воно стане вашою улюбленою домашньою випічкою. Рецепт печива на кефірі: простий, доступний і легкий.

Інгредієнти на 16 штук:

Тісто:

  • 60 мл – кефіру
  • 1 ст. л. – цукру
  • 1 – яйце
  • 120 г – вершкового масла
  • 260 г – борошна
  • 1 ч. л. – розпушувача щіпка солі

Начинка:

  • 50 г – цукру
  • 50 г – кокосової стружки

Змішуємо яйце, цукор і кефір, перемішуємо вінчиком.

В окремій посудині просіюємо борошно, додаємо розпушувач, перемішуємо.

Додаємо холодне вершкове масло і перетираємо з сухою сумішшю. Має вийти така крихта з борошна і масла.

Вливаємо кефірно-яєчну суміш і замішуємо тісто руками. Якщо тісто занадто м’яке, додайте ще борошна, якщо навпаки, розсипається, додавайте по одній чайній ложці води.

Тісто відправте у холодильник на 15-20 хвилин.

Для начинки кокосову стружку трохи подрібніть у кавомолці та змішайте з цукром.

Тонко розкочуємо тісто, посипаємо начинкою і зверху притискаємо качалкою. Згинаємо тісто вдвоє і знову посипаємо начинкою. Повторюємо ці дії кілька разів.

Потім плоский рулет нарізаємо на невеликі смужки, перекладаємо на деко і випікаємо печиво в добре розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.

Це буде дуже смачно!

Джерело: prostiesovety

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook