Кісточки самі відходитимуть від філе: Як смачно запекти коропа у цитрусовому соусі

Здивуйте свою сім’ю

Короп – риба, яка містить багато корисних речовин, очищає організм від токсинів і навіть зміцнює серцево-судинну систему. Але не кожна господиня може похвалитися тим, що може приготувати такий продукт.

Та й багато людей не люблять цю рибу через велику кількість кісточок. Але є рецепти, за якими риба виходить дуже соковитою і ніжною. Тоді кісточки самі відходитимуть від м’яса.

Інгредієнти:

  • короп – 1 шт.;
  • апельсини – 2 шт.;
  • червоний апельсин – 1 шт.;
  • лимон – 1 шт.;
  • мед – 1 ст. л.;
  • олія – ​​1 ст. л.

Рибу треба очистити від луски, зябер та нутрощів. Добре промити і просушити. Зробіть кілька надрізів на тушці риби.

Готуємо маринад. Для цього треба вичавити сік із двох апельсинів, додати сік половини лимона та половини червоного апельсина. Додаємо мед і змащуємо цією сумішшю рибу.

Частини цитрусових, що залишилися, необхідно нарізати часточками і вставити в надрізи, інші — покласти у рибу та на неї.

Запікати коропа треба у фользі близько пів години при температурі 180 градусів. Подавати рибу можна до різних гарнірів. Страва вийде смачною та ароматною.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook