Картопляні «човники» з грибною начинкою: Страва, яка стане окрасою столу (РЕЦЕПТ)
Гарна страва з простих продуктів
Картопляні «човники» — це чудове поєднання простих інгредієнтів і витонченого смаку. Головний секрет цього рецепту — гриби, які надають страві особливого аромату та роблять її справжнім кулінарним шедевром.
Інгредієнти:
- 4 – великі картоплини
- 2 – цибулини
- 300 г – шампіньйонів
- 50 г – тертого сиру
- 2 ст. л. – сметани
- Сіль і перець – на смак
Помийте картоплю і відваріть її, не знімаючи шкірки. Дайте їй охолонути.
Обсмажте нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору, додайте дрібно нарізані гриби і продовжуйте смажити, поки вся рідина не випарується. Додайте сметану, сир, сіль і перець. Тушкуйте ще кілька хвилин.
Розріжте охолоджену картоплю навпіл і вийміть частину м’якоті. Наповніть половинки начинкою.
Викладіть картопляні «човники» на деко, посипте зверху тертим сиром і запікайте 20 хвилин при температурі 200°C.
Отримана страва буде неймовірно смачною і ароматною, завдяки секретному інгредієнту — грибам.
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ