Картопляні «човники» з грибною начинкою: Страва, яка стане окрасою столу (РЕЦЕПТ)

Гарна страва з простих продуктів

Картопляні «човники» — це чудове поєднання простих інгредієнтів і витонченого смаку. Головний секрет цього рецепту — гриби, які надають страві особливого аромату та роблять її справжнім кулінарним шедевром.

Інгредієнти:

  • 4 – великі картоплини
  • 2 – цибулини
  • 300 г – шампіньйонів
  • 50 г – тертого сиру
  • 2 ст. л. – сметани
  • Сіль і перець – на смак

Помийте картоплю і відваріть її, не знімаючи шкірки. Дайте їй охолонути.

Обсмажте нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору, додайте дрібно нарізані гриби і продовжуйте смажити, поки вся рідина не випарується. Додайте сметану, сир, сіль і перець. Тушкуйте ще кілька хвилин.

Розріжте охолоджену картоплю навпіл і вийміть частину м’якоті. Наповніть половинки начинкою.

Викладіть картопляні «човники» на деко, посипте зверху тертим сиром і запікайте 20 хвилин при температурі 200°C.

Отримана страва буде неймовірно смачною і ароматною, завдяки секретному інгредієнту — грибам.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook