Картопляне пюре по-багатому: смачно і не дуже затратно (РЕЦЕПТ)

Такого ви ще не готували! Гості будуть у захваті

Картопляне пюре – справжній суперфуд по-домашньому. Ця страва відмінно підходить як для щоденного меню, так і для святкового столу. І щоб здивувати гостей, пропонуємо приготувати вишукану версію гарніру

Про те, як перетворити звичайну страву у пюрешку «по-багатому», розповіла американська шеф-кухарка Джада Де Лаурентіс. І секрет – не лише в інгредієнтах.

Що нам потрібно

Зазвичай ми не звертаємо уваги на сорт картоплі, з якої готуємо пюре, однак це має неабияке значення. Найкраще для цієї страви обирати червонувато-коричневу картоплю.

Також у вас має бути під рукою часник, олія, вершковий сир маскарпоне, пармезан і курячий бульйон.

Як приготувати пюре по-багатому

Шеф-кухарка радить варити картоплю разом із невеликою кількістю олії та часнику.

Щойно картопля приготується, її потрібно змішати з вершковим сиром маскарпоне (важливо, щоб той був кімнатної температури).

Далі підсилюємо смак картоплі пармезаном, курячим бульйоном та олією. Все разом потрібно гарно перемішати, перетворивши у справжнє пюре.

– Ключ до успіху – акуратно додавати інгредієнти в картоплю. Якщо все кинути одразу, то вона стане липкою, а от якщо все зробити правильно, то картопляне пюре вийде просто фантастичним, – підсумувала шеф-кухарка.

Джерело: SheKnows

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook