Картопля з м’ясом запечена в рукаві (РЕЦЕПТ)
Смачна вечеря
Для приготування страви підійде абсолютно будь-яке м’ясо. Хочете, щоб було жирніше, беріть свинину. Не любите надто жирного - беріть курку чи індичку. Також підійде кролик і молода яловичина.
Картопелька виходить соковитою, адже готується в соку, який дає м’ясо.
Це Відмінний варіант для сімейної вечері.
Інгредієнти:
500 г - будь-якого м’яса;
2 зубчики - часнику;
800 г - картоплі;
1 - цибулина;
2 ст. л. - соєвого соусу;
1 ст. л. - сухого кропу;
50 г - вершкового масла (можна маргарину);
чорний перець і сіль в залежності від смаку.
Чистимо картоплю, миємо й ріжемо невеликими шматочками. М’ясо нарізаємо середніми шматками. Цибулю ріжемо півкільцями. Часник дрібненько січемо.
Наповнюємо інгредієнтами рукав і додаємо кріп, масло вершкове, соєвий соус. Солимо, перчимо, мішаємо руками прямо в рукаві і зав’язуємо його. Духовку включаємо, щоб розігрілася і після відправляємо в неї нашу страву на 40 хвилин.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ