Картопля з м’ясом запечена в рукаві (РЕЦЕПТ)

Смачна вечеря

Для приготування страви підійде абсолютно будь-яке м’ясо. Хочете, щоб було жирніше, беріть свинину. Не любите надто жирного - беріть курку чи індичку. Також підійде кролик і молода яловичина.

Картопелька виходить соковитою, адже готується в соку, який дає м’ясо.

Це Відмінний варіант для сімейної вечері.

Інгредієнти:

500 г - будь-якого м’яса;

2 зубчики - часнику;

800 г - картоплі;

1 - цибулина;

2 ст. л. - соєвого соусу;

1 ст. л. - сухого кропу;

50 г - вершкового масла (можна маргарину);

чорний перець і сіль в залежності від смаку.

Чистимо картоплю, миємо й ріжемо невеликими шматочками. М’ясо нарізаємо середніми шматками. Цибулю ріжемо півкільцями. Часник дрібненько січемо.

Наповнюємо інгредієнтами рукав і додаємо кріп, масло вершкове, соєвий соус. Солимо, перчимо, мішаємо руками прямо в рукаві і зав’язуємо його. Духовку включаємо, щоб розігрілася і після відправляємо в неї нашу страву на 40 хвилин.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook