Картопля стає хрусткою, якщо її приготувати таким простим способом! Проста хитрість робить картоплю ресторанною

І виходить дуже смачною

Сьогодні я покажу вам, як приготувати смачні і дуже хрусткі картопляні шматочки, які ідеально підійдуть як закуска або гарнір.

Інгредієнти:

  • 1 кг – картоплі
  • 1 ст. л. – солі
  • Олія
  • 3 ст. л. – панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. – кукурудзяного крохмалю
  • 1,5 ч. л. – порошку чилі
  • 1,5 ч. л. – чорного перцю
  • 1,5 ч. л. – сушеного орегано
  • 1,5 ч. л. – часникового порошку
  • 40 г – сиру
  • 1 ст. л. – подрібненої петрушки
  • Спеції

Нарізаємо картоплю, заливаємо водою та солимо. Варимо приблизно 12 хвилин.

Потім викладаємо на паперові рушнички, просушуємо та охолоджуємо.

У глибокій посудині додаємо до картопля олію, сухарі, крохмаль, сир, бажано Пармезан, трохи солі та подрібненої петрушки. Усе добре перемішуємо.

Викладаємо у форму на пергамент та картоплю. Відправляємо у духовку при 200 градусів на 20 хвилин.

Подаємо до столу з будь-яким улюбленим соусом, смачного!

Джерело: gospodynkа

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook